YT Eat - шаблон joomla Продвижение
Подробнее на сайте: https://caremedicine.ru
https://qualitymedicine.ru
https://forcehealth.ru
https://italianmedicine.ruhttps://medicinearea.ru https://honeymedicine.ruhttps://plusmedicine.ruhttps://youmedicine.ruhttps://luckmedicine.ruhttps://firehealth.ru https://primemedicine.ruhttps://boomhealth.ruhttps://enjoyhealth.ru https://elmedicino.ruhttps://fullmedicine.ru

Православные

Молитвы

«Просите, и дано будет вам; ищите, и найдете; стучите, и отворят вам» (Евангелие)

Псалом 90, читаемый для спасения в опасности

Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи и от словесе мятежна, плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его.

  Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тме преходящия, от сряща, и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится, обаче очима твоима смотриши и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему, яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою, на аспида и василиска наступиши и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и:

покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу eго: с ним есмь в скорби, изму eго и прославлю eго, долготою дний исполню eго и явлю eму спасение Мое.

 

Псалом 90 имеет еще одно название «живые помощи». Данная молитва в христианском мире считается одной из самых мощных оберегающих, полученных от Господа человечеством в дар. Если Вы хотите установить духовную связь с Всевышним – читайте псалом. Он поможет обрести божественную защиту.

Согласно истории автором молитвы называют царя Давида – правителя израильского, который жил в XI-X вв. до н. э. Псалом 90 оградит от всяческого негатива, врагов, напастей и недугов. Раньше, перед тем как отправляться в путь, на войну вшивали бумагу с текстом молитвы в пояс или одежду, или делали вышивку прямо на рубашке.

Поделится

Отправить в FacebookОтправить в Google BookmarksОтправить в TwitterОтправить в LinkedInОтправить в LiveinternetОтправить в LivejournalОтправить в MoymirОтправить в OdnoklassnikiОтправить в Vkcom

Нажимая на рекламный блок ниже, Вы помогаете церкви: